fbpx
Сьогодні
Відео 20:48 23 Гру 2022

Сьогодні росіяни вдарили по Херсону фосфорними бомбами, - ЦНС

23 грудня російські окупанти вдарили по Херсону з реактивної та ствольної артилерії із застосуванням фосфорних боєприпасів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, інформує Рубрика.

Як пише ЦНС, російські війська щодня тероризують Херсон і райони на правому березі Дніпра після того, як ці території звільнили ЗСУ. Сьогодні, 23 грудня, окупанти нанесли удари по місту, використовуючи фосфорні боєприпаси.

"Застосування фосфорних бомб та інших снарядів з білим фосфором поблизу та всередині населених пунктів заборонено Женевською конвенцією про захист жертв війни. Проте росіяни і надалі продовжують підтверджувати своє реноме терористів, атакуючи цивільне населення", – підкреслює Центр.

Довідка

На цьому тижні ЗМІ повідомляли, що російські окупанти могли завдавати ударів по Херсону за допомогою фосфорних боєприпасів.

Нагадаємо, сьогодні російські окупанти кілька разів обстрілювали Херсон. Внаслідок денного ворожого удару по місту там розпочалася пожежа.

Влада Херсона рекомендує мешканцям міста подбати про власну безпеку та евакуюватися. Існує ризик, що городяни можуть залишитися без тепла та води.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: