fbpx
Сьогодні
15:16 22 Гру 2022

На Донеччині війська рф вдарили по Краматорську та обстріляли Часів Яр: загинула людина

Фото: Телеграм/ Павло Кириленко

На Донеччині, 22 грудня, російські загарбники обстріляли місто Часів Яр, є постраждалі люди. Також окупанти завдали два ракетних удари по Краматорську.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в Telegram, мер міста Олександр Гончаренко в Facebook.

Чиновник повідомив, що стріляли Тимчасовим Яром окупанти з реактивних систем залпового вогню.Пошкоджено багатоквартирні будинки. Одна людина загинула та ще двоє отримали поранення.Також додав, що вдень російські військові завдали двох ракетних ударів Краматорську Донецької області.Мер Краматорська підтвердив удари по місту та закликав залишатися у укриттях.У свою чергу Тимошенко уточнив, що окупанти завдали двох ракетних ударів по Краматорську.

Ситуація на Донеччині

У Генштабі ЗСУ повідомили, що за 21 грудня українські війська відбили 16 атак окупантів, зокрема на Донеччині: у районі Берестового, Яковлівки, Соледара, Бахмута, Опитного, Курдюмівки, Озарянівки, Майорська, Нью-Йорка, Красногорівки, Невельського та Мар'їнка.

Очільник Донецької ОВА Павло Кириленко розповів, що 21 грудня окупанти завдали ракетного удару по Покровську: влучили на територію підприємства. Унаслідок артобстрілів Вугледара пошкоджено 3 будинки.

У Часовоярській громаді пошкоджено лінії електропередач. У Костянтинівці пошкоджено школу. А на Горлівському напрямку поранена одна людина.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: