fbpx
Сьогодні
12:34 14 Гру 2022

У Німеччині ексдружина Кличка озвучила українською мультик для дітей-біженців

До благодійного проєкту, що створив мультик на підтримку дітей з України, які переїхали до Німеччини через війну, долучилась колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова.

Про це Наталія Єгорова повідомила в Instagram.

Наталія Єгорова живе в німецькому Гамбурзі вже багато років. Так колишня дружина міського голови Києва будує кар'єру співачки.

Нещодавно її запросили озвучити мультик для українських дітей-біженців, які опинились у Німеччині. Проєкт Tribute to Bambi Stiftung ініціювали журнал Burda Style Germany разом з дитячими фондами. Амбасадоркою проєкту стала ексдружина мера Києва Наталія Єгорова, яка озвучила мультфільм українською.

Єгорова розповіла про участь у проєкті: "Багато місяців ми разом працювали для українських дітей-біженців, тому я дуже рада створенню цього прекрасного мультфільму. Він підбадьорює дітей, вони відчувають, що їм раді, що багато людей хочуть їм допомогти".

Мультик "Die Trostmonster" ("Монстри комфорту") розповідає про дівчинку-українку Анну, яка переїхала до Німеччини через війну. За сюжетом німецькі діти допомогли Анні адаптуватись до нової країни та школи. Вони пошили для неї заспокійливих монстрів, які втішали її та забрали всі турботи. А також полагодили електрику, щоб батько додзвонився до дівчинки з України.

Довідка

У жовтні колишня дружина мера Києва Наталія Кличко оголосила про зміну прізвища та імені на усіх своїх акаунтах у соціальних мережах та медіа.

У середині серпня міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що розлучився з дружиною Наталією після 25 років шлюбу.

Коментуючи новину про розлучення, Наталія подякувала Віталію Кличку за 25 років у шлюбі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: