fbpx
Сьогодні
16:16 10 Гру 2022

У Херсоні відновили подачу світла і тепла, - ОП

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко заявив, що у звільненому від російських загарбників Херсоні уже є світло і тепло.

Про це Тимошенко повідомив у Телеграмі.

"Після деокупації пройшло менше місяця. Станом на зараз у місті є світло та тепло! Це повертає місто та область до нормального життя. Роботи з відновлення мереж тривають, окупанти залишили по собі випалену землю. Ми вже це бачили на Київщині, Чернігівщині, Сумщині та Харківщині", – зазначив Тимошенко.

За його словами, Херсон став першим містом, де організовані "пункти незламності".

"Тут продовжують їх нарощувати. Зараз вони є не лише у вигляді облаштованих наметів, а й в стаціонарних будівлях. Люди мають знати, що їм є де підзарядитися, отримати зв'язок та дізнатися необхідну інформацію. Місцева влада постійно інформує мешканців про роботу пунктів", – повідомив Тимошенко.

Внаслідок бойових дій на Херсонщині знищено багато мостів.

"Для того, щоб забезпечити пересування областю, тут облаштовані об'їзди, але важливо проводити і ремонтні роботи. Інфраструктура – це пересування, доставка гуманітарних вантажів та евакуація. Наприклад, міст на дорозі Миколаїв – Херсон, яку справедливо називають "дорогою життя", зведуть вже за кілька місяців. Дорожники працюють 24/7″, – підкреслив Тимошенко.

Також команда Офісу Президента відвідала у Херсоні центр екстреної медицини.

"Лікарі та персонал героїчно працюють на місці – лікують і херсонців і наших військових. Ми привезли додаткові карети швидких", – зазначив Тимошенко.

Заступник керівника ОП підкреслив, що область живе та відновлюється, разом з тим, є кадровий голод. Тому Херсонська обласна військова адміністрація та місцеві шукають менеджерів – патріотичних і принципових фахівців.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: