fbpx
Сьогодні
15:01 10 Гру 2022

Через нічну ворожу атаку для повернення світла Одесі потрібно буде більше часу, – Тимошенко

English version here

Фото: PIXABAY

В Одесі тривають роботи з ліквідації наслідків нічної російської атаки безпілотниками. На цей момент ситуація з енергопостачанням у місті залишається важкою, але контрольованою.

Про це інформує заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в Telegram, міський голова міста Геннадій Труханов у Facebook.

"На відновлювальні роботи потрібно більше часу, ніж зазвичай.

Просимо з розумінням поставитися до ситуації, що склалася. Влада та комунальники працюють цілодобово. Ми вже відновлюємо зруйноване", наголосив представник влади у повідомленні.

Тимошенко підтвердив, що наразі місто повністю знеструмлено. Електроенергія постачається тільки об'єктам критичної інфраструктури: лікарням, пологовим будинкам, котельням та насосним станціям.

Заступник керівника ОПУ зазначив, що всі пункти Незламності в Одесі та області працюють.

Також про це повідомив і міський голова міста Геннадій Труханов.

"Зараз у місті є водопостачання та водовідведення. Усі міські комунальні служби працюють у цілодобовому режимі. Працюють 11 районних котелень та більшість малих.

Лікарні та пологові будинки забезпечені електроенергією та водою. Відкрито всі "пункти незламності", – зазначив він в повідомленні.

Очільник Одеси також запевнив містян, що фахівці ДТЕК роблять усе, щоби повернути світло до їхніх будинків.

Труханов також закликав одеситів запастися терпінням і ставитись до ситуації з розумінням.

Довідка

Як писала Рубрика, над Херсонською, Миколаївською та Одеською областями, у ніч на 10 грудня, українські повітряники "приземлили" 10 із 15 ворожих дронів-камікадзе іранського виробництва.

Через атаку на півдні України російськими дронами-камікадзе уночі на 10 грудня постраждали об'єкти енергетичної інфраструктури на Одещині: вони зазнали значних руйнувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: