fbpx
Сьогодні
18:00 02 Гру 2022

Світло там, де друзі: спільну акцію запускають YASNO та Bolt

До друзів завітати у гості чи запросити їх до себе – це не лише привід гарно провести час, а й можливість заощадити електроенергію принаймні в одній оселі. Тому YASNO та сервіс виклику авто Bolt, даруючи українцям знижки на поїздки у грудні, пропонують економити світло саме у такий спосіб.

Щоб отримати знижку 100 грн, користувачам додатку Bolt необхідно поїхати у гості до рідних або друзів та викласти в Instagram фото при свічках і відмітити сторінки @bolt_ukraine та @yasno_ukraine. Після виконання всіх умов у приватні повідомлення надійде унікальний промокод, який можна одноразово застосувати при замовленні поїздки. Незалежно від кількості фото у стрічці чи сторіз, акаунту надається один промокод протягом усього періоду акції.

Акція від Bolt та YASNO триватиме з 5 по 25 грудня на усій підконтрольній території України.
Для нових користувачів, які зареєстрували обліковий запис у мобільному додатку Bolt після 1 грудня, діятиме універсальний промокод SAVELIGHT, що дає право на знижку 70 грн при першому виклику авто. Кількість пропозицій обмежена.

Генеральний директор YASNO Сергій Коваленко сказав: "Сьогодні, напевно, вже кожна українська родина має власні лайфхаки як ощадливо споживати електроенергію. Ми пропонуємо ще одну ідею – завітати у гості до рідних чи друзів або запросити їх до себе. Проводячи час разом у колі близьких, ви тим самим економите світло в одній домівці та допомагаєте енергосистемі. А щоб такі поїздки були більш вигідними, наш партнер сервіс Bolt дарує знижку на виклик авто".

"Під час війни дуже важливо єднатися та підтримувати один одного. Наша акція – ще один привід організувати дружню вечірку, сімейний обід, поспілкуватися з рідними та друзями. І, що важливо, вона сприяє зниженню електроспоживання, адже енергетики закликають українців максимально економити електроенергію. Тож, вирішуйте, де зібратися, а ми швидко та комфортно доставимо всіх до потрібної локації", – зауважує Сергій Павлик, керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: