fbpx
Сьогодні
Новини компаній 15:27 01 Гру 2022

Київоблгаз відправив машину допомоги газовикам Херсону

Збройні сили України звільнили Херсон. А нагальним завданням працівників критичної інфраструктури є проведення відновлювальних робіт з повернення благ цивілізації, знищених ворогом. 

Газорозподільна компанія АТ «Київоблгаз», яка працює під брендом Регіональної газової компанії,  відправила газовикам Херсону спецавтомобіль та необхідні розхідні матеріали та комплектуючі для проведення оперативних робіт на газових мережах. За час окупації, регіон зазнав значних руйнувань. Ворог майже знищив об'єкти критичної інфраструктури, зокрема й газові мережі, які потребують оперативного відновлення.

«Автівка вже прямує до Херсону. Переконані, разом все відбудуємо. Бажаємо сил нашим колегам – передовикам газового фронту! Віримо у ЗСУ та продовжуємо працювати заради Перемоги. Сьогодні газовики єдині, як ніколи. Ми працюємо 24/7 аби газорозподіл був безпечним та безперебійним», – зазначив т.в.о. Голови Правління АТ «Київоблгаз» Руслан Писанко.

Газовики Київщини також допомагають проводити відновлювальні роботи у м. Харків. Так, працівниками АТ «Київоблгаз» спільно з колегами з АТ «Харківміськгаз» вдалося, попри постійні тривоги, за допомогою мобільної лабораторії, перевірити більш як 150 км газопроводів у Київському, Новобаварському, Основ'янському, Шевченківському та Холодногірському районах міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: