fbpx
Сьогодні
14:44 30 Лис 2022

Народна депутатка від "ОПЗЖ" Льовочкіна вирішила скласти свої повноваження та здати мандат

Народна депутатка "Опозиційної платформи – За життя" Юлія Льовочкіна вирішила скласти свої повноваження у Верховній Раді "у зв'язку із сімейними обставинами".

Про це повідомили у пресслужбі Льовочкіної,  у Telegram написав народний депутат Олексій Гончаренко.

"Народний депутат, член постійної делегації України у Парламентській Асамблеї Ради Європи, заступник голови Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Юлія Володимирівна Льовочкіна подала заяву про складання депутатських повноважень", написано у повідомленні пресслужби.

Окрім того, повідомляють, що нібито це рішення Льовочкіна прийняла у зв'язку з сімейними обставинами.

"Насамперед, я хочу висловити велику вдячність виборцям, які довірили мені їх представляти. Щиро дякую моїм друзям і колегам по Верховній Раді та ПАРЄ, з якими мала честь працювати протягом 15 років. Моє рішення приняте у зв'язку із сімейними обставинами", наголосила вона.

Довідка

37-річна Юлія Льовочкіна – сестра колишньго голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, була депутаткою Верховної Ради кількох скликань, членкинею "Партії Регіонів", "Опозиційного блоку" та "Опозиційної платформи – За життя".

Нагадаємо, що у 2019 році Льовочкіна була обрана народною депутаткою 9 скликання від партії "Опозиційна платформа – За життя" під номером 21 у списку.

Станом на вересень 2021 року, згідно з аналітикою Руху ЧЕСНО, Льовочкіна жодного разу не виступала в ВРУ 9, як і її брат Сергій Льовочкін.

Зазначимо, що у вересні касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду України відхилив апеляційну скаргу партії "Опозиційна платформа – За життя" і остаточно заборонив її діяльність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: