fbpx
Сьогодні
08:59 19 Лис 2022

Генштаб: до окупованої Горлівки лише за 6 днів доставили близько 500 поранених рф

На Донеччині до тимчасово окупованої Горлівки за минулий майже тиждень до лікарень привезли близько 500 поранених російських військових: відомо, що чимало серед них новомобілізованих.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук Генерального штабу Збройних сил України.

"За уточненою інформацією, у період з 10 по 16 листопада, в місто Горлівка з напрямку Майорська, до лікарняних закладів доставлено близько 500 поранених військовослужбовців російських окупаційних військ, значна частина яких – нещодавно мобілізовані", зазначили у Генштабі.

Також у військовому командуванні підтверджують удар по району зосередження загарбників у Михайлівці Скадовського району на Херсонщині.

Унаслідок чого загинуло до 40 військових рф, ще 70 були поранені, їх відвезли до лікарень тимчасово окупованого Криму.

Довідка

Як писала Рубрика, за минулу добу, загарбники завдали 10 авіаційних та 10 ракетних ударів, а також здійснили 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Війська рф намагаються проводити наступ на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, продовжуючи обстрілювати критичну інфраструктуру та помешкання мирних жителів. Так, ракетного удару зазнали цивільні об'єкти в Запоріжжі.

Водночас підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах Білогорівки, Зеленопілля, Кліщіївки, Первомайського, Водяного та Новомихайлівки Донецької області.

Протягом доби українська авіація завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки рф.

Українські ракетні війська та артилерія уразили пункт управління, понад 12 районів зосередження живої сили та ОВТ і засіб протиповітряної оборони окупантів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: