fbpx
Сьогодні
14:42 17 Лис 2022

У розвідці пояснили, чому росія не застосовує свою розрекламовану новітню зброю проти України

У Головному управлінні розвідки розповіли про те, що російські війська не застосовують свою розрекламовану "аналоговнєт" зброю, на кшталт танків Т-14, у загарбницькій війні проти України

Про це пише Рубрика, посилаючись на слова представника ГУР Міноборони Вадима Скібіцького в інтерв'ю t-online.

Розвідник зазначив, що більшість із розрекламованої російської "чудо-зброї" відсутні на полі бою.

"Тому я був би обережний з російською інформацією, яку вони поширюють. Наприклад, де танки Армати, яких ми знаємо з російських військових парадів на Червоній площі і які повинні виграти війну за путіна", – зазначив Скібіцький.

Представник української розвідки пояснив, що успіх міжнародних санкцій у тому, що російське військове виробництво значно сповільнюється. Він вважає, що чим довше тривають санкційні заходи, тим складніше рф робити запасні запчастини та нову зброю.

Скібіцький також згадав про "нескінченний" запас боєприпасів у росії. Він зазначив, що половина снарядів, які зберігаються в рф вже 40 років, а тому мають бути утилізовані.

Зі слів представника розвідки, доказом того, що російські арсенали порожніють, є інформація, що Кремль просить союзні держави, такі як Іран, постачати їй боєприпаси та зброю.

"Росії переважно не вистачає ракет і бойових безпілотників. Наприклад, при використанні крилатих ракет Х-22 була перерва в півтора місяці.

Крім того, зараз ми лише час від часу спостерігаємо за використанням систем Іскандер. У період з березня по травень їх було значно більше", пояснив представник ГУР.

Також Скібіцький додав, що, за інформацією ГУР, у російської армії залишилося близько 120 ракет "Іскандер". До війни їх було близько 500.

Довідка

Нагадаємо, що 15 листопада росія масовано атакувала країну ракетами.

Окрім Києва, ракетні удари завдано по Хмельницькій, Рівненській, Волинській, Львівській, а також Житомирській, Вінницькій, Дніпропетровській, Полтавській і Харківській областях.

За інформацією Повітряних сил, РФ випустила у бік України 96 крилатих ракет. З них 75 удалося збити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: