fbpx
Сьогодні
15:13 17 Лис 2022

У Кремлі визнали, що намагаються схилити Банкову до перемовин ударами по інфраструктурі України

English version here

У диктатора країни-агресорки росії путіна заявили, що через відмову Зеленського від переговорів Україна тепер потерпає від відсутністі світла і тепла в багатьох районах регіонів країни

Про це заявив прессекретар президента рф Дмитро Пєсков, якого цитує російський "Интерфакс".

Речник кремля сказав, що ракетні удари завдають по об'єктах інфраструктури України, які нібито "прямо або побічно мають відношення до її військового потенціалу".

Пєсков сказав, що відсутність світла і тепла в багатьох районах України – це наслідки дій київської влади. Адже вона відмовляється від переговорів.

"Небажання української сторони розв'язувати проблему, виходити на переговори, ба більше, дії української сторони щодо відмови від узгоджених розумінь тексту і так далі, ось це все наслідки, і про це теж потрібно говорити", сказав речник кремля.

Як писала Рубрика, Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гутерріш заявив, що для України з росією дуже важливо створити умови для поновлення переговорів з метою закінчення війни, проте головним чинником для перемовин є відновлення цілісності нашої держави у міжнародно визнаних кордонах.

В Офісі Президента вважають, що росія змінить риторику про перемовини після звільнення Донецька чи Луганська. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: