fbpx
Сьогодні
15:11 13 Лис 2022

Лама, вовки та єнот: російські окупанти вивезли з Херсонського зоопарку більшість тварин

Російсько-окупаційні війська викрали з Херсонського зоопарку більшість тварин: загарбники вкрали від лами і вовка до віслюка і білок

Про це повідомив засновник руху UAnimals Олександр Тодорчук.

Як зазначили, ще 5 листопада, директор кримського парку левів "Тайган" Олег Зубков заявляв, що тварин нібито вирішили "евакуювати" з Херсона до Криму згідно із розпорядженням голови окупаційної адміністрації області Володимира Сальдо.

А вже 9 листопада Зубков розповів, що у його парк привезли двох вовчиць, ламу, ослицю, сімох єнотів, павичів, цесарок і фазанів. Він повідомив, що тварин помістили у вольєри.

Також крадіжкою єнота з Херсонського зоопарку похвалилася російська блогерка Анна Долгарьова. Вона розповіла, що "єдина хороша новина" щодо втечі росіян із Херсона — це те, що її друг вкрав звідти єнота.

Херсон, викрадення з зоопарку

"У мене дуже просили гарних новин по Херсону, але, реально, єдина хороша новина у тому, що мій товариш встиг покрасти єнота з Херсонського зоопарку", – написала вона.

Після "зізнання" росіянки українські соцмережі вибухнули мемами. Єнот, на думку багатьох дописувачів, був не простим, а херсонським бойовим.

Єнот, Херсон, зоопарк

Єнот, Херсон, зоопарк

Єнот, Херсон, зоопарк

Також українці пропонують додати єнота разом з пралкою та унітазом на нову емблему "другої армії світу".

Єнот, Херсон, зоопарк

Схоже, тепер є чим заміняти пам'ятники російським діячам.

Єнот, Херсон, зоопарк

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: