fbpx
Сьогодні
12:53 08 Лис 2022

На Луганщині у селі Діброва українські захисники підірвали ворожий склад палива: відео

Фото: Євген Малолетка/АП

Українські Збройні сили кожного дня намагаються завдавати ударів по ворожих складах. На Луганщині захисникам вдалося влучити у ворожий склад з пальним

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Як зазначили, артилеристи 140-го окремого розвідувального батальйону морської піхоти Збройних сил України знищили російський склад паливно-мастильних матеріалів.

Це сталося у селі Діброва поблизу Кремінної Луганської області.

"У результаті артилерійського удару 140-го окремого розвідбатальйону морської піхоти Збройних сил України було знищено російський склад паливно-мастильних матеріалів.

Ворожі запаси палива було знищено у селі Діброва Сєвєродонецького району Луганської області – між Торським і Кремінною", зазначили у СтратКомі.

Нагадаємо, ЗСУ знищили на Донбасі склади з боєприпасами ворога, а на Херсонщині "відмінусували" техніку. Про це у ранковому оперативному зведенні повідомили 8 листопада у Генеральному штабі ЗСУ.

Також повідомлялося, що напередодні на півдні України ворог втратив 3 склади з боєприпасами та пункт управління дронами.

Нагадаємо, що авіація Сил оборони упродовж 7 листопада завдала по ворогу 24 удари.

Під ураження потрапили 17 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 7 позицій засобів протиповітряної оборони противника.

На різних напрямках Сили оборони збили ворожий літак Су-25, БпЛА "Ланцет-3" та чотири дрони "Орлан-10".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: