fbpx
Сьогодні
Фото 21:00 06 Лис 2022

У Луцьку облаштували драмтеатр в укритті

У Луцьку презентував нову локацію в укритті Волинський академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка, щоб не переносити вистави під час повітряних тривог

Про це пише Район.Культура.

Зазначається, що часті тривоги, через які доводилося зупиняти показ вистави надихнули колектив на відкриття нової локації "Театр в укритті".

"Ми стикнулися з проблемою повітряних тривог під час вистав. Якщо вона триває понад 45 хв, ми переносимо дійство на інший день. Прикро коли приходять глядачі привітати наших акторів з квітами, а виступ приходиться переносити.

Тому виникла ідея створити "Театр в укритті". У майбутньому тут плануються проведення не тільки вистав і міні вистав а й концертів, благодійних заходів й цікавих виставок", – каже директор театру Сергій Скулинець.

Працівники театру намагалися зробити усе необхідне аби занурити глядача в атмосферу та комфорт.

Директор театру Сергій Скулинець говорить: "Тут не було нічого, лише голі стіни, але ми зробили все аби було комфортно нашим глядачам. По секрету, ще сьогодні в обід ми дороблювали сцену".

Серед глядачів були діти, студенти та старше покоління, які переживали емоції разом з акторами на сцені.

Студентка ЛНТУ Карина Залінська розповіла: "Мені неймовірно сподобався концерт, і загалом в наш час ідея таких виступів в укритті була геніальною".

"Це дуже зворушливо, воно хвилює несподіваною атмосферою в такому вигляді театру. До цього раніше не міг звикнути, не стикався з таким ніколи, обов'язково відвідаю не один раз", – зауважив режисер Микола Яремків.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: