fbpx
Сьогодні
21:42 06 Лис 2022

Потяги на Сумщині затримуються та змінюють маршрут руху через атаки ворога

Деякі поїзди прямуватимуть із затримкою та зміненим маршрутом, через атаки окупантів на Сумську область

Про це повідомляє Укрзалізниця та голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram

У зв'язку з пошкодженням інфраструктури та закриттям перегону Ворожба — Білопілля:

  • Поїзд №45 Харків — Ужгород прямує зміненим маршрутом через Полтаву та Гребінку.
  • Поїзд №259 Суми — Івано-Франківськ із Сум поїде через Полтаву та Гребінку та вивезе із Сум усіх пасажирів з квитками на поїзди №45 і №259 до Києва з можливістю пересадки там на інші поїзди західного напрямку.
  • Поїзд №780 Київ — Суми прямує до станції Ворожба. 151 пасажира з квитками до станції Суми у Ворожбі чекатимуть автобуси.
  • Поїзд №780 вирушить зі станції Ворожба орієнтовно о 21:00 до Києва (прибуття в Київ орієнтовно о 01:00) із зупинками на станціях Путивль, Конотоп, Бахмач, Ніжин, Дарниця для посадки пасажирів з квитками на поїзди №45 і №259.
  • Орієнтовний час прибуття на станцію Київ-Пас. поїзда №259 — 06:00 07.11.2022 (+5 год), поїзда №45 — 02:00 07.11.2022 (+3 год).

При цьому всі пасажири, які прибуватимуть під час комендантської години, будуть безкоштовно розміщені в залах очікування підвищеного комфорту.

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький повідомив, що через російські обстріли у неділю була пошкоджена залізнична інфраструктура на ділянці між Сумами та Конотопом.

Про це писала Рубрика, 72 снаряди влучили по громаді на Сумщині: загинула одна людина, є руйнування.

Він додав: "Усі, хто знаходяться в поїздах у межах Сумської області чи мають плани на найближчий час їхати – слідкуйте за повідомленнями. Буде організована евакуація та підвіз".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: