fbpx
Сьогодні
Фото 17:00 04 Лис 2022

Вуличні меблі з автономною зарядкою для гаджетів й інтернетом: українська майстерня S3T запропонувала рішення для міст

Майстерня S3T розробила концепцію вуличних меблів з сонячними панелями, які нададуть доступ до зв'язку і за відсутності електроенергії допоможуть зарядити гаджети  

"S3T розробила та готує до виробництва елемент Solo, який призначено для автономної зарядки слабострумних приладів та доступу до автономного зв'язку, які працюватимуть під час відключень електрики та зв'язку", – розповів співзасновник майстерні Станіслав Дьомін. 

Дьомін додав:«Solo працюватиме і в зимовий період. Наскільки ефективно, буде залежити від навантаження на прилад і часу на відновлення накопиченої енергії, але в критичній ситуації виконуватиме свою функцію, як заплановано, принайні до 24 годин».

Щоб запустити протипування Solo команда S3T шукає інвесторів, які зможуть профінансувати випуск перших пʼяти елементів. На це може піти близько двох місяців, розповіли в S3T The Village Україна. Остаточна вартість виробу буде зрозуміла після прототипування.

Елементи Solo працюватимують від сонячних панелей. За задумом, сонячна електроенергія акумулюватиметься в обсязі, достатньому, щоб підтримувати работу приладу автономного звʼязку й безперервну зарядку 8–10 мобільних пристроїв протягом щонайменше 24 годин.

Майстерня готова до колобарації, зокрема, із Мінцифри, яке планує створювати публічні точки Wi-Fi за допомогою терміналів Starlink.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: