fbpx
Сьогодні
17:44 04 Лис 2022

На сході росії влада планує заходи з протидії можливим масовим акціям непокори через мобілізацію

English version here

Фото: Gettyimages

У російському місті Владивосток влада готується до масових акцій непокори через мобілізацію

Про це пише Рубрика з посиланням на повідомлення Головного управління розвідки Міноборони у Telegram.

За даними ГУР, ці побоювання пов'язані з жорсткою протидією місцевого населення діям та заходам мобілізації на території Приморського краю.

Наразі місцева поліція та спецслужби планують заходи з протидії можливим акціям непокори та посилення поліцейського режиму в регіоні.

Передбачена перевірка працездатності систем відеоспостереження установ та організацій Владивостока з наданням віддаленого доступу представникам правоохоронних органів.

Також передбачається, що протягом найближчих місяців навіть на санкціонованих владою масових заходах будуть встановлюватися рамкові металошукачі при вході.

Розвідка звертає увагу, що наразі переважна частина місцевого населення не підтримує проведення так званої "спеціальної військової операції" та мобілізаційних заходів на території Приморського краю.

Причинами такої є проживання в регіоні значної кількості етнічних українців та втратами російської армії у війні в Україні.

Перед цим президент росії володимир путін заявив, що кількість мобілізованих у рф сягнула 318 тисяч людей, незважаючи на раніше оголошене обмеження в 300 тисяч.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: