fbpx
Сьогодні
09:15 03 Лис 2022

"Укренерго" вимушена обмежити енергопостачання ще у трьох областях: що відомо

З 2 листопада НЕК "Укренерго" вимушена обмежити енергопостачання у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Про це інформує Рубрика, посилаючись на пресслужбу НЕК "Укренерго".

У компанії зазначили, що у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях будуть продовжувати діяти графіки аварійних відключень. Вони будуть застосовуватись до всіх споживачів.

"Для підтримки стабільності роботи енергосистеми диспетчерський центр НЕК "Укренерго" сьогодні ввечері, 2 листопада, вимушений надати операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання всіх категорій споживачів у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях", зазначили у плвідомленні.

В "Укренерго" пояснили, що тимчасові контрольовані обмеження всіх категорій споживачів необхідні для зменшення навантаження на мережі. А також підтримки сталого балансування енергосистеми та уникнення повторних аварій після того, як електромережі були ушкоджені ракетними обстрілами та атаками ворожих дронів..

Також це дає можливість енергетикам якомога швидше відновити ушкоджені енергооб'єкти, балансувати систему та забезпечувати енергоживленням споживачів.

Для споживачів у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях продовжують діяти графіки погодинних відключень.

У цьому випадку обленерго зобов'язане надати інформацію про терміни відключення вашої вулиці або району.

Як писала Рубрика, о 6 ранку 2 листопада в Україні ввели в дію графіки погодинних відключень електроенергії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: