fbpx
Сьогодні
17:41 03 Лис 2022

Президент України провів зустріч із президенткою Греції

Президент Володимир Зеленський провів зустріч із президенткою Греції Катериною Сакелларопулу, яка перебуває в Україні з візитом.

Глава Української держави зустрів грецьку колегу на ґанку Маріїнського палацу, після чого відбулися переговори між делегаціями двох країн, повідомляє пресслужба ОП.

За підсумками перемовин відбулася пресконференція президентів.

"Радий сьогодні вітати Вас в Україні. Радий вітати в час, коли ми всі – не лише українці, усі європейці, потребуємо максимальної єдності та максимальної взаємодії. Виклики і кризи, що спричинені російською агресією, це загроза кожному на нашому континенті. І тільки разом ми можемо повернути безпеку не тільки Україні, повернути безпеку всій Європі і гарантувати мир", – наголосив Зеленський під час спілкування зі ЗМІ.

Він також зауважив, що переговори з президенткою Греції були дуже змістовні й важливі для обох держав.

"Ми дійсно разом працюємо з грецькою стороною, щоб якнайшвидше закінчити цю війну, закінчити російську злочинну агресію і повернути нормальне життя в Україну. Саме з цією метою ми розвиваємо нашу співпрацю в оборонній, політичній, економічній, гуманітарній сферах", – додав Президент.

Довідка

Президентка Греції Катерина Сакелларопулу та міністр оборони країни Нікос Панайотопулос 3 листопада перебувають із візитом у Києві.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: