fbpx
Сьогодні
17:56 25 Жов 2022

Обмін Богуслаєва на українських полонених можливий, - Офіс Президента

В офісі президента України допускають можливий обмін заарештованого президента АТ "Мотор Січ" В'ячеслава на українських військовополонених

Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк в ефірі "Настоящего времени"

На запитання про те, чи братиме Богуслаєв участь в обміні, враховуючи той факт, що він є громадянином росії, Подоляк відповів, що виключати таку можливість не варто.

Також він додав, що процес може відбуватися так само, як у випадку з обміном Віктора Медведчука, підкресливши, що Україна використовуватиме будь-які можливості, аби повернути своїх громадян.

Нагадаємо, що 23 жовтня Служба безпеки України затримала президента АТ "Мотор Січ" Богуслаєва та начальника департаменту зовнішньоекономічної діяльності цього підприємства. Їм висунули підозру у колабораційній діяльності та допомозі рф.

Затримання відбулося в рамках кримінального провадження про незаконне постачання з боку "Мотор Січ" товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

СБУ опублікувала аудіозаписи телефонних розмов Богуслаєва, які підтверджують що він співпрацював з рф.


Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" — найважливіші новини оборони від російської агресії та рішення для перемоги зібрані тут.

 

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: