fbpx
Сьогодні
18:42 18 Жов 2022

У Києві відновили електропостачання після ранкового ракетного обстрілу

У столиці відновили електропостачання для 83 тисяч родин, яке зникло після ракетного обстрілу росіянами об'єкта критичної інфраструктури.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко у Телеграмі.

"У Києві відновили електропостачання 83 тисячам родин, які залишились без світла після обстрілу зранку об'єкту критичної інфраструктури", – зазначив Кличко.

Він пояснив, що внаслідок пошкоджень відключалось енергообладнання ДТЕК "Київські електромережі", що живить водоканал та житловий масив Троєщина.

Фахівцям вдалося всього за 7 годин виконати технічні роботи та підключити клієнтів за резервною схемою живлення на час, доки відновлюватимуть пошкоджену обстрілами інфраструктуру міста.

Міський голова нагадав, що два об'єкти критичної інфраструктури зазнали сьогодні значних пошкоджень, зокрема, об'єкт у Деснянському районі.

"Ми робимо все, щоб забезпечити киян життєво важливими послугами в умовах війни в країні. Після сьогоднішньої ракетної атаки частині споживачів також уже відновили водопостачання. Ремонтні бригади працюють, щоб якнайшвидше стабілізувати системи електро- та водопостачання столиці", – сказав Кличко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: