fbpx
Сьогодні
13:13 25 Вер 2022

Російські окупанти вчергове обстріляли Сумщину та Чернігівщину: десятки вибухів і "прильотів"

Фото: ДПСУ

Російські загарбники нанесли удари по Есманьській, Шалигинській й Середино-Будській громадах Сумщини, а також Сновській та Семенівській громадах Чернігівщини

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Державну прикордонну службу України.

Як повідомили прикордонники, по Сновській громаді ворог бив із мінометів.

У ДПСУ встановили, що вогонь вівся з району російського населеного пункту кирилівка. Зафіксовані 24 вибухи мін калібру 82 мм.

Сумщина та Чернігівщина

Фото: ДПСУ

У прикордонній службі також додали, що ворог накривав  територію Семенівської громади мінометним вогнем. Зафіксований приліт 37 мін зі сторони російського села скачок.

Зі слів прикордонників, на Сумщині по території Есманьської громади росіяни били з мінометів 120 мм калібру зі сторони населеного пункту троєбортне — три вибухи.

Сумщина та Чернігівщина

Фото: ДПСУ

По території Середино-Будської громади загарбники цілили зі ствольної артилерії — два вибухи. Встановлено, що вогонь вівся з району російського села зернове.

По Шалигинській громаді з боку російського села козине ворог бив із реактивних систем залпового вогню — зафіксований приліт шести снарядів.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу Збройних сил України, 24 вересня ЗСУ відбили атаки ворога в районах населених пунктів Петропавлівка, Виїмка, Бахмутське, Зайцеве, Опитне, Одрадівка, Невельське та Новомихайлівка.

Як повідомляла Рубрика, українська авіація нанесла удар по 6 позиціям ворожих зенітно-ракетних комплексах.

Також, за даними Генштабу, українські Збройні сили за минулу добу ліквідувати близько 400 окупантів та приземлили 4 літаки.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: