fbpx
Сьогодні
Новини компаній 11:05 19 Вер 2022

Як покласти гроші на картку українського банку?

Розрахуватися в інтернеті або сплатити терміналом в магазині не вийде без грошей на рахунку. На зарплатну картку кошти регулярно перераховує підприємство, а особисту, наприклад, кредитну доводиться поповнювати самостійно. Зробити це можна різними способами.

Як покласти гроші на картку ПриватБанку?

Пластик ПриватБанку можливо поповнити:

  1. У касі ПриватБанку. Достатньо дати касиру картку (або назвати її номер) та готівку.
  2. У фірмових терміналах самообслуговування.
  3. У касах магазинів та автозаправних станцій. Працює такий самий принцип, як і в банку, тільки з обмеження за сумою. За один раз дозволяється поповнити від 20 до 5000 гривень.
  4. Переказати з іншого карткового рахунку у мобільному банкінгу чи на платіжному сервісі.

Як покласти гроші на картку через термінал?

Кіоски самообслуговування – швидкий та зручний спосіб здійснити практично будь-яку фінансову операцію без наявності смартфона чи іншого пристрою з доступом до мережі. Термінали бувають двох видів:

  • Належать конкретному банку. У цьому випадку доступне тільки поповнення платіжного засобу, випущеного тим же банком.
  • Не прив'язані до конкретної фінансової установи. Працюють як платіжні сервіси, але операції необхідно робити готівкою.

Першими зручно користуватися при наявності пластику. Часто за поповнення власної картки комісія не стягується. Такі кіоски самообслуговування розташовані в однойменних відділеннях Ощадбанку, ПриватБанку, УкрСиббанку, Райффайзен банку Аваль та інших.

Монобанк можна поповнити без комісії в термінальній мережі iBox. Піднесіть пластик до NFC зчитувача – на екрані висвітиться картковий номер та ім'я тримача. Завантажте купюри у спеціальне відділення.

Як покласти гроші на картку через термінал без картки?

У більшості кіосків самообслуговування є послуга поповнення платіжного засобу без його фізичної присутності. 

На головному екрані знайдіть логотип зі значком банку-емітенту або перейдіть у розділ «Банки та страхування» – в залежності від термінала.

Далі введіть картковий номер, на який хочете покласти гроші, і свій мобільний, якщо передбачено системою. 

Наприклад, пластик Райффайзен банку Аваль можна поповнити без комісії за номером в мережах EasyPay та City24.

Як переказати гроші на іншу картку?

Переказати гроші з однієї картку на іншу зручно на надійному платіжному сервісі. Більшість приймає Visa, MasterCard та Простір.

Для переказу потрібен номер картки відправника, CVV-код, термін дії та мобільний, на який прийде сповіщення про підтвердження платежу. Також необхідно ввести картковий номер, на який будуть відправлені кошти, та вказати суму. На деяких ресурсах передбачена можливість оплати за допомогою електронних гаманців Google Pay та Apple Pay. 

Здійснити переказ зручно на iPay.ua. На сторінці https://www.ipay.ua/ua/p2p введіть вищезазначену інформацію та виконайте підтвердження транзакції. Гроші надійдуть практично миттєво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: