fbpx
Сьогодні
11:30 08 Вер 2022

Рішення для перемоги: На Миколаївщині проведуть благодійний фестиваль, щоб зібрати кошти на відбудову

Фото зі сторінки БУР у фейсбуці

Ціль збору – 100 тисяч гривень.

Про це пише ШоТам з посиланням на організаторів заходу.

У чому проблема?

росія нещадно обстрілює міста та села України. Найбільше потерпають східні області країни, а також частина південних. Зокрема, ворог часто обстрілює Миколаївську область, знищуючи інфраструктуру. Чимало закладів, будинків потребують відновлення. 

Яке рішення?

Волонтери проведуть на Миколаївщині благодійний музичний фестиваль, аби зібрати гроші на відбудову пошкоджених будинків у Вознесенську. Організаторами фестивалю виступили громадські організації "Відлік проджектс" та "Будуємо Україну Разом" (БУР), яка організовує волонтерські відбудовчі табори з 2014 року.

БУР

Фото зі сторінки БУР у фейсбуці

Як це працює?

Фестиваль стартує 8 вересня о 16:00. З міркувань безпеки захід не буде масовим, а більшість глядачів зможуть приєднатися в онлайн-форматі за цим посиланням.

Під час трансляції БУР оголосить збір коштів на продовження відбудови. Ціль збору – 100 тисяч гривень. Усі охочі та глядачі зможуть зробити благодійний внесок. Зібрані кошти будуть передані Благодійній організації "Фонд громад Вознесенська" для відбудови будинків, які постраждали від обстрілів.

"Це наш другий табір на Миколаївщині і 100й табір за 8 років діяльності. Ми надзвичайно раді бути тут у Вознесенську сьогодні та допомагати місцевій громаді відновлювати і ремонтувати домівки. Мешканці південних областей надихають! Впевнена, що разом ми не тільки відбудуємо зруйноване, а й втілимо багато нових та крутих проєктів!" – зазначила проєктна менеджерка БУР Мар'яна Фариняк.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: