fbpx
Сьогодні
15:39 07 Вер 2022

На Херсонщині українські Збройні сили знищили баржу з росіянами, – ОК "Південь"

Українські захисники знищили баржу з росіянами та технікою на борту у Херсонській області

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Facebook Оперативного командування "Південь".

Як зазначили військові, також ремонт Каховського моста росіянами неможливий через вогневий контроль з боку українських захисників.

"При спробі ворога налагодити альтернативну переправу в районі Голої Пристані, знищено баржу з окупантами та бойовою технікою на борту.

Вогневий контроль Каховського мосту не дозволяє ворогу провести ремонтні роботи", наголосили у ОК "Південь".

Військові також додали, що ЗСУ ліквідували 30 окупантів та 2 бойові машині піхоти, а в Бериславському районі знищено склад з боєприпасами росіян.

Нагадаємо, що раніше в ОК "Південь" повідомили, що усі стратегічні мости на Херсонщині непридатні для проїзду важкої техніки, також сили оборони Півдня вже знищили три понтонні переправи ворога.

Як повідомляла Рубрика, українські воїни збили два російських штурмовики Су-25 "Грач", скориставшись для цього переносним зенітно-ракетним комплексом "Ігла".

Нагадаємо, що вранці, 7 вересня, на Херсонщині українські Повітряні сили зранку 7 вересня збили російський гелікоптер Ка-52.

"Буквально годину тому (близько 08:30 – ред.) збито ще один вертоліт окупантів, Ка-52… на Херсонщині. Цей вертоліт уже більше ніколи не злетить", зазначив Ігнат.

Як повідомив Генштаб, від початку повномасштабного вторгнення російська армія втратила в Україні близько 50 610 своїх військовослужбовців.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: