fbpx
Сьогодні
08:20 11 Сер 2022

У Білорусі на військовому аеродромі, який використовує рф, пролунали вибухи, – ЗМІ

Фото: GOOGLE

У районі аеродрому "Зябровка", який знаходиться неподалік білоруського міста Гомель, було чути вибухи

Про це інформує Беларускі Гаюн.

Як зазначають, за попередньою інформацією, за 10 хвилин було видно щонайменше 4 спалахи.

Інформацію про спалахи підтверджують відразу кілька джерел. За різними даними, починаючи з 00:30 було не менше 8 спалахів.

Беларускі Гаюн зазначає, що "раніше МО РБ повідомило про проведення навчань військ ППО та ВПС із бойовою стрільбою, чи пов'язані вони зі спалахами в районі "Зябровки" – невідомо".

Нагадаємо, що 7 липня заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов заявив, що "Білорусь віддала аеродром "Зябровка" під контроль росіян".

"Аеродром "Зябровка" в Білорусі вже повністю контролюється росіянами. Наразі там облаштовується російська військова база.

На території аеродрому перебуває ракетний дивізіон ракетного комплексу "Іскандер – М" та дивізіон С-400″, – наголосив він.

Як повідомляла Рубрика, військово-повітряні та сили ППО Білорусі проведуть у серпні військові навчання, у тому числі на російських полігонах.

У Мінобороні зазначили, що оперативно-тактичні навчання ВПС та військ ППО з бойовою стріляниною пройдуть у Білорусі та на території 185-го центру бойової підготовки Повітряно-космічних сил РФ.

Читайте щоденну хроніку війни від "Рубрики" – всі поточні новини цієї доби оборони від російської агресії зібрані тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: