fbpx
Сьогодні
20:23 24 Лип 2022

Волонтери передали ІТ-обладнання для міського кол-центру у Миколаєві

Волонтери передали Миколаєву партію сучасного ІТ-обладнання для технічного переоснащення міського кол-центру, який щоденно обробляє понад 3500 заявок про допомогу та аварійні ситуації від мешканців міста.

Техніку придбали за підтримки міжнародних партнерів.

«Для допомоги мешканцям та вимушеним переселенцям у місті працює кол-центр, який обробляє близько 3500 заявок щодня. Запити про допомогу надходять також і від жителів Миколаївщини. Для того щоб збільшити кількість опрацьованих звернень, наша команда технічно оновлює сервіс допомоги миколаївцям. Це може вдвічі збільшити ефективність роботи міських служб. І ми продовжуємо над цим працювати», – каже Анна Ганжул, координаторка проекту.

Мережеве устаткування, пристрої безперебійного живлення, професійна гарнітура та інші необхідні девайси для зв'язку через IP-телефонію для роботи 10 операторів будуть передані міській службі з обробки звернень громадян. Окрім запитів про допомогу служба опрацьовує звернення щодо усунення аварійних ситуацій та скарги від громадян. 

Волонтери передали ІТ-обладнання для міського кол-центру у Миколаєві

«Аварійні вимкнення та робочий процес 24/7 стали доброю перевіркою для обладнання відділу обробки звернень громадян. Дякуємо міжнародним партнерам за допомогу, що надали все необхідне. Це дозволить нам повноцінно виконувати свої функціональні обов'язки та бути корисними мешканцям Миколаєва», – зазначає Олена Булавка, начальник відділу обробки звернень громадян «Колцентр 1588» Департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради. 

Волонтери передали ІТ-обладнання для міського кол-центру у Миколаєві

Ініціативу реалізує Ресурсний центр громадських ініціатив у партнерстві з Агенцією розвитку Миколаєва.

В рамках проекту також запланований запуск чат-боту в Viber та Telegram, який допомагатиме містянам та гостям міста усунути аварійну ситуацію чи вирішити іншу проблему. Новий інструмент також підкаже, де знайти актуальну інформацію про гуманітарну та медичну допомогу, питну воду, евакуацію або розташування бомбосховищ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: