fbpx
Сьогодні
20:53 10 Чер 2022

Реслер та актор Джон Сіна зустрівся з біженцем із Маріуполя (відео)

Реслер та актор Джон Сіна зустрівся з українським юнаком з синдромом Дауна, який покинув батьківщину після російського вторгнення.

Про це повідомило британське видання The Daily Mail, пише Східний Варіант.

19-річний Міша Рогожин є фанатом Джона Сіни і мав багато плакатів з реслером в маріупольській квартирі, поки російські війська не розбомбили будинок.

Мама хлопця розповідає, що допомагала синові пережити переїзд з України, надихаючи його розповідями, нібито наприкінці подорожі Міша може зустріти суперзірку реслінгу. Тому хлопець засмутився, коли прибув до Нідерландів у травні й не зустрів там свого кумира.

Сіна прочитав про Рогожина у статті The Wall Street Journal, яка досліджувала вплив війни на людей з обмеженими можливостями, і вирушив до Гейзена в Нідерландах, аби зустрітися з українськими біженцями.

"Я мав три вихідні дні якраз тоді, коли прочитав історію Міші та його мами. Я був від них за годину льоту, тому вирішив: їдемо і проведемо вечір за грою в конструктор та поїданням торта. Це – особливий вечір, бо йдеться про особливих нових друзів, із якими мені вдалося познайомитися", – каже спортсмен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: