fbpx
Сьогодні
10:37 10 Чер 2022

Дарницький вагоноремонтний завод повернувся до роботи після обстрілу

Фото: УП

У Києві Дарницький вагоноремонтний завод повернувся до роботи, фахівці починають працювати у тих цехах, де це можливо після ворожого обстрілу вранці 5 червня.

Про це голова правління акціонерного товариства "Укрзалізниця" Олександр Камишин повідомив у Телеграмі.

"У четвер завод повернувся до роботи. Починаємо працювати в тих цехах, в яких це можливо. Переносимо уціліле обладнання із зруйнованих цехів. Відновлюємо ремонт вагонів. Бо нам треба нарощувати експорт", – написав Камишин.

Він нагадав, що у неділю, 5 червня, російські війська вдарили ракетами по ДВЗР, розташованому на лівому березі Києва. Згодом російське міноборони оголосило, що вдарили по ДВРЗ, бо там начебто були танки Т-72.

Камишин зауважив, що Укрзалізниця відкрила двері ДВРЗ для журналістів і показала, що на заводі немає військової техніки. Там ремонтують вагони, які дозволяють Україні нарощувати експорт руди і зерна.

Він подякував журналістам, які відгукнулись і показали світу, що Укрзалізниця є відкритою і прозорою, мирною компанією, а росія вкотре збрехала.

На заводі два дні тривали слідчі дії, правоохоронні органи зафіксували результати обстрілів. День тривала робота із розбирання завалів. Камишин подякував місцевим активістам, які допомагали розбирати завали.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: