fbpx
Сьогодні
22:20 09 Чер 2022

ЄС допоможе відновити Маріуполь після визволення – робота над планом вже розпочалася

Фото Reuters

Європейський Союз допоможе відновити місто Маріуполь Донецької області після звільнення його від російських загарбників, робота над планом відбудови вже розпочалася.

Про це Маріупольська міська рада з посиланням на главу Європейської комісії Урсулу фон дер Ляйєн повідомляє в Телеграмі.

"Український Маріуполь допоможе відновити Європейський Союз. Над планом відбудови міста після деокупації вже працюють", – ідеться в повідомленні.

Міськрада цитує голову Єврокомісії, яка заявила, що ЄС відновить Україну. "Ми маємо це зробити, і ми це зробимо, бо це наш моральний обов'язок", – наголосила Урсула фон дер Ляйєн.

Зазначається, що реконструкція міст має бути проведена "на кшталт Нового європейського Баухауза" – творчої ініціативи, що пов'язує "Європейський зелений курс" з організацією житлових приміщень.

"Ми не втрачаємо час і паралельно працюємо над масштабним планом відродження Маріуполя. Окупанти показали силу руйнувань, а ми за підтримки всіх країн цивілізованого світу покажемо силу розвитку, єдності та солідарності. Маріуполь – місто герой, приклад стійкості та боротьби – заслуговує стати символом відродження миру", – підкреслив міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: