fbpx
Сьогодні
10:51 31 Тра 2022

Уряд призначив начальника ГУР Буданова головою штабу з питань військовополонених

Фото: ARMYINFORM

Україський Уряд призначив начальника ГУР Кирила Буданова головою Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими

Про це інформує Рубрика, посилаючись на повідомлення Генерального Штабу ЗСУ у Facebook.

Як зазначили у Генштабі, відповідне рішення ухвалив Кабінет міністрів України.

Там додали, що відтепер Головне управління розвідки Міноборони разом з СБУ опікуватиметься питаннями військовополонених, зокрема, й обміну.

У ГУР повідомили, що для збору та узагальнення даних про військовополонених, загиблих, зниклих безвісти, незаконно затриманих окупантами, у тому числі – і з-поміж мирного населення з обох сторін воєнних дій в Україні діє Національне інформаційне бюро.

"Процедура звернень для родичів військовополонених залишається незмінною. Звернутися на "Гарячу лінію" Національного інформаційного бюро можна за коротким номером 1648 або 380 44".

Як повідомляла Рубрика, вчора ввечері віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила, що обміном військовополоненими тепер займатиметься Головне управління розвідки Міноборони.

"Щодо подальшої роботи з обміну військовополоненими: свій функціонал з обміну військовополоненими передаю Головному управлінню розвідки Міноборони", – написала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: