fbpx
Сьогодні
16:16 07 Тра 2022

"Save the military of Mariupol": У Запорожжі відбулася акція на підтримку військових, заблокованих на "Азовсталі"

Сьогодні, 7 травня в Запоріжжі провели акцію "Save the military of Mariupol" на підтримку українських захисників, які залишилися заблокованими на території комбінату «"Азовсталь"

Про акцію повідомив ІnformZP.UA.

Як зазначають, ініціаторами акції виступили близькі українських захисників – переважно сестри та матері військовослужбовців, які нині перебувають на території комбінату.

За підрахунками Громадського, в акції Save the military of Mariupol взяли участь близько 30 осіб.

Зі слів учасників, захід влаштований, щоб привернути увагу світової спільноти у сприянні організації евакуації захисників Маріуполя.

Українці закликають Організацію Об'єднаних Націй, Генерального секретаря ООН, а також регіональних лідерів із усього світу розпочати негайну процедуру 2extraction".

Це означає евакуацію всіх цивільних, усіх поранених, тіл загиблих та всіх військовослужбовців із заблокованого Маріуполя. Петицію порятунку людей з Маріуполя можна підписати за посиланням.

Нагадаємо, на 7 травня о 17-00 заплановано чергову евакуацію людей з Маріуполя до Запоріжжя.

Як повідомляла Рубрика, 5 травня у Києві на мирну акцію, вийшли близькі та родичі українських військових-оборонців Маріуполя, які перебувають в оточенні російських окупантів.

На мітинг у центрі міста зібралося близько сотні людей. Серед мітингарів – рідні, друзі, дружини та діти бійців, які зараз перебувають на заводі "Азовсталь".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: