fbpx
Сьогодні
21:45 04 Тра 2022

У Херсонській області відновили мобільний зв’язок Київстар та lifecell

На Херсонщині відновили мобільний зв'язок Київстар та lifecell, а також відновлюють роботу ремонтні бригади Укртелекому.

Про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Держспецзвʼязку, інформуючи про роботу мобільного звʼязку, інтернету та цифрового телебачення в Україні станом на 19:00.

«Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) при Держспецзв'язку та оператори роблять усе можливе, щоб українці могли додзвонитися близьким. На Херсонщині повернувся мобільний зв'язок у Київстар та lifecell. Хоча покриття не всюди ідеальне, українці можуть зателефонувати своїм рідним та друзям і викликати екстрені служби», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, відновлюють роботу мережі в Херсонській області й ремонтні бригади Укртелекому. Наразі інтернет-послуги доступні у 120 населених пунктах. Укртелекомівці також завершили ремонтні роботи на магістральній лінії в Харківській області.

Крім того, фахівці Київстару відновили зв'язок у чотирьох населених пунктах Київської області: Блиставиці, Богданах, Кодрі, Пісківці. Та покращили зв'язок у Іванкові, де запрацювали дві додаткові базові станції. Ще одна додаткова базова станція стала до ладу в Чернігові.

Команда lifecell оперативно повернула зв'язок у Львові та околицях міста.

Після вчорашньої ракетної атаки були проблеми з електропостачанням, що призвело до перебоїв у роботі 20 базових станцій. Водночас lifecell в інтересах ДСНС у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій та Чернівецькій областях підключив багатоканальні номери для переадресації дзвінків на номер 101, щоб місцеві жителі могли без проблем здійснювати виклики до екстрених служб.

Раніше голова Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України Юрій Щиголь повідомив, що загарбники намагаються отримати доступ до персональних даних та державних реєстрів через приватні комп'ютери та мобільні телефони.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: