fbpx
Сьогодні
08:23 01 Кві 2022

Часткове відведення окупаційних військ з півночі Київщини продовжується, – Генштаб

English version here

Українська армія за добу відбила 7 ворожих атак на донецькому і луганському напрямках, також продовжується часткове відведення підрозділів російських окупаційних військ з півночі Київської області у бік білорусі.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Спостерігається продовження часткового відведення підрозділів російські окупаційних військ з півночі Київської області в бік державного кордону з білорусью. Фіксується рух змішаних колон техніки різної кількості. У складі колон також цивільні транспортні засоби (вантажівки, автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі), що були викрадені російськими загарбниками під час тимчасового зайняття територій. Крім того, противник здійснює вивезення майна, що було награбоване", – вказано у повідомленні.

Угрупованням Об'єднаних сил на Донецькому та Луганському напрямках за добу відбито 7 ворожих атак.

Українські воїни знищили 3 танки, 2 бронетранспортери, 2 одиниці автомобільної техніки та 2 артилерійські системи. Також збито БПЛА типу "Орлан-10".

На тимчасово зайнятих територіях ворог продовжує протиправні дії, обмежуючи рух цивільного населення, використовує будинки та квартири місцевих жителів для розміщення особового складу, утримуючи в заручниках місцевих мешканців та активістів.

Триває мародерство та вчинення насильства щодо громадян України.

В окремих районах, тимчасово зайнятих ворогом, окупанти намагаються змусити підприємців до переходу на розрахунок за товари та послуги у російських рублях.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: