fbpx
Сьогодні
20:59 28 Бер 2022

За місяць війни Ciklum підтримав Україну на понад 160 млн грн

Одна з найбільших ІТ-компаній в Україні, Ciklum, пожертвувала більше 42 млн грн українським благодійним організаціям та Збройним Силам, щоб сприяти подоланню російської агресії, та інвестувала 120 млн грн на підтримку спеціалістів та їхніх близьких. 

Поділяючи обурення всього світу з приводу війни Росії проти України та її невиправданої жорстокості, Ciklum, провідна глобальна компанія зі створення цифрових продуктів та послуг, повністю підтримує Україну, місце свого народження та Батьківщину більш ніж трьох тисяч її талантів, у боротьбі за свободу та незалежність. 

Від початку ескалації з боку РФ, пріоритетом Ciklum було гарантування безпеки колег в Україні та їхніх близьких. Усі команди компанії за підтримки інвесторів та клієнтів перейшли у режим роботи 24/7, щоб координувати зусилля з переміщення фахівців до більш безпечних локацій та надання фінансової допомоги для облаштування та переїзду.

Загалом, допомога Ciklum Україні та українцям спрямована у кількох напрямках:

  • Більше 118 млн грн компанія інвестувала в релокацію та евакуацію фахівців та їхніх родин – загалом із небезпечних зон переміщено більше чотирьох тисяч осіб – а також у допомогу з тимчасовим житлом та фінансову підтримку
  • Більше 40 млн грн топ-менеджмент компанії та інвестори Ciklum особисто спрямували до організацій, які допомагають ЗСУ та громадянам країни
  • 1,5 млн грн Ciklum переказав безпосередньо Збройним Силам України
  • Внутрішня благодійна ініціатива Ciklum, From Patriots to Patriots, лише за березень зібрала більше мільйона гривень на підтримку Захисників України.

"Нашу команду по всьому світу обʼєднує підтримка України. Неможливо уявити жах, біль та страждання, які агресія Росії принесла Україні, нашим українським колегам, їхнім сімʼям та близьким", – ідеться у спільній заяві керівництва та інвесторів Ciklum. "Українці надихають нас своєю неймовірною звитягою і силою у ці темні часи, і ми хочемо сказати: ми тут, ми підтримуємо вас".

У компанії, заснованій у Києві у 2002 році, висловили свою надзвичайну повагу до зусиль та стійкості українців, які борються за свою державу, свободу та демократію. Ciklum лишається відданим Україні, підтримує її економіку та докладе всіх зусиль для її відновлення після завершення війни. 

"Надзвичайно пишаюся нашою командою, яка безперервно працює над безпекою колег. Гордий працювати разом з людьми, які рухають історію в правильному напрямку та роблять правильні речі попри неймовірно складні обставини", – додав Кулраж Смаг, CEO Ciklum. "Ми продовжуватимемо свою підтримку і прагнемо закласти фундамент для квітучого та мирного майбутнього України та всієї Європи".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: