fbpx
Сьогодні
18:36 18 Бер 2022

Окупанти кинули в бій у Ізюм навчальні підрозділи: вони зазнали поразки

спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович

Росія кинула в бій у місті Ізюм на Харківщині навчальні підрозділи, які зазнали поразки.

Про це радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович повідомив під час брифінгу.

Зокрема, він зауважив, що цієї та попередньої доби відбувається укріплення противника на позиціях, які він займає, намагання поповнити матеріальні запаси, малі тактичні дії на покращення своїх позицій, які своєчасно припиняються Збройними силами України.

"Це стосується напрямків Києва, Сум, Чернігова, Харкова, зони ООС і місто Маріуполь, напрямки Херсона та Миколаєва залишаються основними напрямками зусиль противника, хоча і там активних дій не велося, окрім міста Ізюм, де росіяни кинули в бій навчальні підрозділи збройних сил російської федерації, які зазнали поразки: частково знищені, частково взяті в полон, частково розсіяні", – зауважив Арестович.

Він додав, що в історії військової справи, коли кидають курсантів, представників школи молодших спеціалістів на основні напрямки – це означає "майже розгром".

Арестович додав, що керівництво країни, сил оборони і Збройних сил України контролює ситуацію на фронтах російсько-української війни і воєнно-політичну обстановку довкола України.

"Знову нас радують Повітряні сили України, які протягом доби збили понад 10 літальних апартів противника, з яких щонайменше 4 літаки, два вертольоти, крилаті ракети, безпілотні літальні апарати", – додав Арестович.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: