fbpx
Сьогодні
22:53 16 Бер 2022

У міноборони росії заявили, що авіаудар по драмтеатру в Маріуполі здійснив "Азов"

У російському Міноборони договорилися до того, що авіаудар по драмтеатру в центрі Маріуполя здійснив "Азов".

Про це повідомляє "РИА Новости".

Прессекретар російського міноборони Ігор Конашенков заявив, що авіація РФ не робила авіаудару по драматеатру.

Конашенков безпідставно стверджує, що театр підірвали навмисне бійці полку "Азов", щоб звинуватити російських загарбників у кривавому бомбардуванні.

Довідка

16 березня російська авіація скинула надпотужну бомбу на драматичний театр у центрі Маріуполя. У будівлі ховалося близько тисячі мешканців міста, які втратили через обстріли окупантів домівки.

За словами посадовців і військових, у театрі ховалося дуже багато людей з маленькими дітьми. Через запеклі бої до завалів неможливо дістатися і встановити кількість жертв.

Згодом стало відомо, що літаки окупантів здійснили наліт на приміщення басейну "Нептун", в якому ховалися вагітні жінки та діти.

Крім того, російські загарбники обстріляли колону з автівок мирних мешканців, які виїжджали з Маріуполя. Внаслідок нападу 5 людей дістали поранення, одна дитина – у важкому стані.

Віце-прем'єр-міністерка Ірина Верещук 15 березня заявляла, що конвой з гуманітарною допомогою так і не надійшов до міста, а нормальних умов для евакуації всього населення так і не створили.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: