fbpx
Сьогодні
18:05 14 Бер 2022

Резніков заявив, що пріоритет України — посилення ППО та ПРО

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що на суходолі наша армія – серед найкращих у світі та найсильніша у Європі.

Про це він написав у Facebook.

"У десятках міст та сіл Росії зараз відбуваються поховання загарбників. Навіть тотальна пропаганда вже не може замовчати ці втрати", — сказав Резніков.

"У ці дні особливо відчувається, як змінилася наша країна за 8 років війни,— продовжив міністр оборони. — Сьогодні ми відзначаємо День українського добровольця. У 2014 році тисячі громадян піднялися на захист країни й допомогли стримати удар, коли влада була дезорганізована. Коли армію як інститут знищували роками. Добровольці багатьох надихнули своїм прикладом.
Зараз інтервентів успішно б'ють наші Збройні Сили, демонструючи не тільки масові приклади відваги та героїзму, але й високий професіоналізм. І вся країна підтримує своїх воїнів.Усі бачать, що на суходолі наша армія – серед найкращих у світі і найсильніша у Європі".

Олексій Резніков констатує, що наші Повітряні сили, а також армійські підрозділи ППО вже "здивували" 167 літаків та гелікоптерів противника, знищили десятки ракет, якими ворог намагався обстріляти мирні міста.

"Посилення ППО та ПРО — це зараз пріоритет, ми працюємо цілодобово, щоб отримати відповідну допомогу чи придбати необхідну зброю. Відверту скажу — це непросто. Адже не всі, хто ухвалює відповідні рішення, мають таку ж силу духу, як українські громадяни", — заявив міністр оборони України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: