fbpx
Сьогодні
18:31 09 Бер 2022

Fozzy Group закликає міжнародну спільноту надати українцям гуманітарну допомогу

English version here

Одна з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group закликала міжнародну спільноту надати українцям гуманітарну допомогу.

Повномасштабний наступ росіян на мирні українські міста та села – це жахлива катастрофа, немислима в Європі 21 століття. Україна, мирна європейська держава, через цю війну опинилася на межі гуманітарної катастрофи. Україна, яку раніше називали житницею Європи. Україна, яка зараз страждає від нестачі їжі.

Весь світ спостерігає, як українці борються за свою незалежність, свободу та права. Ми закликаємо міжнародне співтовариство допомогти нам. Ми закликаємо наших міжнародних союзників, міжнародний бізнес і благодійні організації допомогти українцям, коли вони захищають свою незалежність та демократичні цінності світу.

Ви можете допомогти продуктами харчування, засобами гігієни та медичними товарами.

Ми можемо забрати вантаж або ви можете доставити його на склад у Польщі. Ми відкрили його разом з українською владою та іншими бізнес-партнерами, щоб спростити ланцюжок поставок для тих, хто готовий допомогти: https://helpukraine.center/uk.

Якщо ви готові допомогти, напишіть нам на [email protected] і ми уточнимо всі деталі. Тут ви можете знайти основні деталі: https://aid.fozzy.ua

Ми не знаємо, чи зможе Україна у цьому році вирощувати пшеницю чи ріпак, виробляти мед чи соняшникову олію. Ми щиро хотіли б нагодувати світ, як раніше. На жаль, це вирішує війна. Тож просимо вас допомогти нам боротися за мир в Європі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: