fbpx
Сьогодні
Фото, відео 17:52 23 Лют 2022

На Донеччині обстріляли дитсадок та поранено жінку

Фото: Нацполіція

Окупаційні війська обстріляли дитсадок в Зеленопіллі, а в Миколаївці внаслідок прямого влучення снаряду в будинок поранено мирну мешканку

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на пресслужбу Нацполіції.

На місці працюють слідчо-оперативні групи поліції.

Як зазначається у повідомленні, у селі Миколаївка, що під Волновахою, внаслідок розриву снаряду поранено жінку. Анкетні дані постраждалої встановлюються.

остріл Донбас

Фото: Нацполіція

"Відстань від с. Зеленопілля Бахмутської громади до лінії розмежування – 5 км. Поліцейські документують наслідки обстрілу та допомагають місцевим жителям. Роботу поліції на місці контролює начальник Бахмутського районного відділу поліції Дмитро Приступин. Чотирьох дітей, які на момент обстрілу ховалися у підвалі разом з вихователями, забрали батьки", йдеться у дописі.

остріл Донбас

Фото: Нацполіція

Крім того, на вулиці Ювілейній пошкоджено будинок, під час обстрілу всередині перебувало літнє подружжя.

остріл Донбас

Фото: Нацполіція

Інформація про руйнування та постраждалих уточнюються.

За фактами розпочато кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Як повідомляла Рубрика, загострення ситуації на Донбасі почалося вранці 17 лютого, коли бойовики "ДНР" і "ЛНР" почали масовані обстріли.

Уже 18 лютого ватажки бойовиків "ЛДНР" оголосили про масову евакуацію жителів окупованих територій до Росії через нібито загрозу наступу з боку українських військових.

Станом на 23 февраля з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 96 обстрілів, 81 з яких із застосуванням важкого озброєння.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: