fbpx
Сьогодні
18:36 31 Січ 2022

Закарпатська область посилює карантин

Через рекордні показники захворюваності на COVID-19 посилюють карантин в Закарпатській області. Зокрема, обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доручила перевести всі масові заходи в онлайн.

Про це повідомляє Закарпатська ОДА.

Як заявив голова ОДА Віктор Микита, в регіоні складається критична ситуація з COVID, і три дні поспіль область відповідає "червоному" рівню епідемічної небезпеки.

"Статистика вражає: на 81% збільшилася тижнева кількість нових хворих, число осіб з підтвердженим COVID-19 протягом трьох днів поспіль досягало понад 800, що є абсолютним рекордом для нашого краю загалом з початку пандемії", – зазначив він.

Повідомляється, що обласна комісія з ТЕБ і НС доручила перевести всі масові заходи в режим інтернет-стрімінгу, скасувати всі наради або максимально перевести їх в режим телефонних або відеоконференцій.

Також районним державним адміністраціям та місцевим виконкомам рекомендували заборонити прийом людей без сертифікатів вакцинації від COVID.

Наразі Закарпатська область знаходиться в "помаранчевій" зоні, де місцева влада може на свій розсуд посилювати карантин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: