fbpx
Сьогодні
15:58 30 Січ 2022

При зустрічі з Путіним Кулеба б порадив йому "дбати про своїх людей, а не витрачати мільйони на війну"

Фото: Укрінформ

Путіну варто було займатися внутрішніми справами власної країни, а не витрачати ресурси на погрози сусідам

Як передає Укрінформ, своїми міркуваннями глава МЗС України Дмитро Кулеба поділився з виданням Vice News, коли його запитали, що той сказав би Путіну під час зустрічі.

"Займайтеся своїми справами, дбайте про своїх людей. Якщо він сконцентрується на добробуті та майбутньому Росії, замість того, щоб витрачати мільйони на ведення воєн, кібератак, а також навіювання військових загроз іншим країнам, Росія була б зовсім іншим, найкращим місцем для життя. А в нас було б менше від головного болю", сказав Кулеба.

Під час інтерв'ю Кулеба наголосив, що Київ та його партнери працюють над тим, щоб запобігти "найгіршому варіанту розвитку подій".

Оскільки "не можна дозволити президенту Путіну отримати те, що він хоче, не перетинаючи червоної межі".

Міністр нагадав, що стан підвищеної готовності не є новим для України, адже наша країна бореться у цій війні з 2014 року, і її економіка вже постраждала через паніку навколо ескалації.

Нагадаємо, що Росія продовжує накопичувати військові підрозділи на тимчасово окупованих територіях України та поблизу кордонів.

Ці військові приготування Кремль намагається використовувати для прямого шантажу США та НАТО.

Висуває їм ультиматум з вимогою гарантувати нерозповсюдження НАТО на схід та відмову країн Альянсу від своєї політики безпеки.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: