fbpx
Сьогодні
16:02 18 Січ 2022

У КВУ заявили, що Рада "відпочиває" найдовше за останні 10 років

Фото: Рубрика

Заступниця директора Комітету виборців України Наталія Линник вважає, що неприпустимо так довго відпочивати народним депутатам на тлі можливого вторгнення РФ.

Таку думку вона висловила у програмі "Коментар з Анжелікою Сизоненко" на Еспресо.TV.

"Як ми пам'ятаємо, ще в липні 2021 року, коли приймалася перша постанова щодо графіку засідань Верховної Ради України, уже після 16 січня розпочиналися пленарні засідання. Проте в грудні минулого року ВР внесла корективи і пленарні засідання було перенесено на 25 січня. Жодна з Верховних Рад останніх 10 років не дозволяла собі так довго відпочивати. Найбільше бентежить, що це відбувається у вкрай критичній ситуації в країні, коли ворог біля воріт, на кордонах з Україною, коли наші міжнародні партнери постійно наголошують, що кількість військ країни-агресора постійно збільшується", – зазначила Линник.

Вона додала, що неприпустимо для парламентарів стільки відпочивати у такі часи.

"І внутрішні проблеми в нас також є, оскільки триває енергетична криза. А найдивніше, що парламент ухвалив половинчасте рішення, тобто в першому читанні ухвалив закон про сплату заробітної плати шахтарям. А ми знаємо, що у нас проблема в тому числі й у вугільній галузі та з вугіллям на наших теплоелектростанціях. І тут ми бачимо, що друге читання перенесли аж на час після 25 січня", – зауважила Линник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: