fbpx
Сьогодні
13:15 08 Січ 2022

Наступного тижня до Києва завітають радники лідерів країн Нормандського формату

Зовнішньополітичний радник канцлера ФРН Єнс Пльотнер та дипломатичний радник президента Франції Еммануель Бонн наступного тижня приїдуть до Києва

Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак у Facebook.

"Вже наступного тижня мої колеги із Франції та ФРН, політичні радники лідерів країн-учасниць Нормандського формату, приїдуть до Києва", підкреслив Єрмак..

За  останні два дні, як написав голова ОП, він провів телефонну розмову з Бонном та Пльотнером, під час якої "домовились продовжувати координацію наших дій в контексті поточної ситуації".

Ще відбулася розмова з помічницею держсекретаря США з питань Європи та Євразії Карен Донфрід, з якою "обговорили актуальну ситуацію навколо українських кордонів та безпекові аспекти".

Нагадаємо, що  4 січня глава Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонні переговори з радником канцлера   Німеччини з питань зовнішньої політики та дипломатичним радником президента Франції перед їхнім візитом до Москви.

А 6 січня  заступник голови адміністрації президента РФ Дмитро Козак, зовнішньополітичний радник  канцлера ФРН Йєнс Плетнер та дипломатичний радник президента Франції Еммануель Бонн провели переговори в Підмосков'ї щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: