fbpx
Сьогодні
14:04 02 Січ 2022

На Луганщину до прикордонників завітали зірки української естради

Фото: ДПС

Підспівували, веселились та танцювали – зірки української естради завітали до прикордонників

У переддень святкування та у перший день Нового року до прикордонників Луганського загону зі складу Об'єднаних сил, приїздили відомі співаки, повідомляється на сайті Державної прикордонної служби.

Зірки побували у відділах «Красна Талівка», «Станиця Луганська» та «Щастя», аби створити атмосферу свята та підтримати прикордонників. Адже вони несуть нелегку службу і виконують завдання з відсічі і стримування збройної російської агресії.

Проявлена турбота зігріла теплом серця, які щоденно забезпечують наш з вами спокій та подарувала усмішки на обличчях військових.

До прикордонників завітали заслужений артист України Арсен Мірзоян та співак Сергій Асафатов. Прикордонники щиро дякували за вибух позитивних емоцій, які отримали під час виступів співаків.

«Саме такі візити є безцінні. Оскільки увага, яка приділяється з боку як організаторів туру, так і артистів є нічим іншим, як проявом турботи про прикордонників», – сказав начальник Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса полковник Юрій Петрів.

Також після завершених виступів всі охочі мали змогу зробити світлини на згадку та поспілкуватись зі співаками.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: