fbpx
Сьогодні
10:46 16 Гру 2021

Ciklum відкрив центр розробки в Індії

Новий делівері-хаб став частиною стратегії Ciklum із географічної експансії та подальшого масштабування бізнесу.  

Ciklum, глобальна компанія з розробки цифрових продуктів та надання цифрових послуг, повідомила про відкриття свого нового центру розробки в Індії. Цей делівері-хаб став уже другим в Азії, адже Ciklum уже представлений офісом в Пакистані. Фахівці в Індії стануть потужним доповненням до міжнародного пулу талантів компанії.  

"Напрочуд приємно бачити реалізацію нашої стратегії розвитку в дії. Наша експансія в нові регіони відображає і наш корпоративний принцип Never stand still, і готовність не зупинятися на досягнутому. Переконаний, що цей крок підсилить наш потенціал та дасть можливість сприяти цифровим трансформаціям ще більшої кількості бізнесів по всьому світу", – сказав Андрій Оксенюк, CFO Ciklum.

Новий офіс відкрито у Ченнаї, одному з найбільших індійських технологічних центрів. Досвід Ciklum у роботі з різними країнами та культурами стане запорукою успіху подальшого розширення в регіоні, переконані в компанії. Планується, що найближчим часом команда Ciklum в Індії стрімко зростатиме.

Вихід на цей потужний ринок талантів дозволить компанії пришвидшити пошук та найм спеціалістів, щоб вдовольнити високий ринковий попит на послуги цифрової трансформації. Це також сприятиме кращій комунікації з глобальними клієнтами в контексті часових зон.

"Ми у Ciklum вітаємо внесок кожного нашого спеціаліста, незалежно від локації. Новий центр розробки в Індії – свідчення нашого глобального бачення як щодо географії, так і щодо технологій та бізнес-вертикалей. Я з нетерпінням очікую на подальший розвиток наших інженерних команд у цій країні та взаємне збагачення експертизою", – додав Андрій Дегтярьов, VP of Engineering в Ciklum. 

Розвиток нових делівері-хабів також допоможе компанії розвивати свою пропозицію щодо створення цифрових продуктів та end-to-end розробки, що сприятиме посиленню Ciklum на міжнародному ІТ-ринку. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: