fbpx
Сьогодні
12:14 06 Гру 2021

У Києві відбудеться Міжнародний благодійний вечір "Парад Націй"

English version here

Міжнародний благодійний вечір «Парад Націй», який проводиться щорічно за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства культури та інформаційної політики України, відбудеться у Києві вже у цей четвер

Основна мета Параду Націй – об'єднання людей та підтримка дружби між народами заради миру і процвітання, шляхом пізнання культури, історії та традицій різних держав. Поглиблення міждержавного діалогу між Україною та світом.

Благодійну спрямованість щорічного «Параду Націй» скеровано на допомогу дітям з обмеженими можливостям психофізичного та інтелектуального розвитку.

парад націй

До Параду Націй 2021 запрошені: Представники Офісу Президента Україні; Представники профільних міністерств; Представники Верховної Ради України; Представники міжнародного дипломатичного корпусу, акредитованого в Україні; Власники міжнародної та української бізнес-спільноти; Зіркові артисти та гості; Представники мистецьких кіл; Громадські діячи тощо. (Загальна кількість гостей 350 осіб).

  • Місце проведення – Pochayna Event Hall (м. Київ, проспект Степана Бандери 23).
  • Дата проведення – 09.12.2021р.
  • Час проведення – 18:00 – 23:00.
  • Dress-code – Black tie, національний костюм.
  • Робочі мови вечора – українська, англійська.

парад націй

У концертній програмі «Парад Націй 2021» передбачено: виступи народних та заслужених артистів з різних куточків світу; презентації національних прапорів; презентації національного вбрання та відео-ролик про країни-учасниці.

Впродовж 4 годин концертного дійства усі присутні мають змогу отримати справжню естетичну насолоду від різноманітних та різнобарвних концертних номерів, поринути у культуру кожної країни та відчути дружній зв'язок між нашими народами.

Україна як завжди буде представлена мистецьким різнобарв'ям, де органічно поєднаються автентична та сучасна українська культура у виконанні провідних діячів мистецтва: артистів, музикантів, танцювальних колективів, українських дизайнерів тощо. 

Протягом вечора на Вас чекають: міжнародні дипломати та представники 50 країн світу; власники міжнародного та українського бізнесу; зіркові артисти та гості; welcome drink; вільне спілкування та перемовини Be-to-Be; неперевершений настрій та незабутня культурна подорож по всьому світу.

Враховуючи останні події, що пов'язані з пандемією COVID 19, при проведенні Параду Націй будуть витримані всі правила проведення культурно-масових заходів, витримані всі форми захисту громадян та дистанції між ними. В обов'язковому порядку буде перевірено наявність Сертифікату вакцинації, виміряно температурний режим та забезпечено захисними масками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: