fbpx
Сьогодні
19:55 09 Лис 2021

Помітили завдяки жесту з TikTok: у США поліція врятувала зниклу 16-річну дівчину

Поліція американського штату Кентуккі затримала 61-річного чоловіка, якого підозрюють у викраденні 16-річної дівчини з Північної Кароліни. Її знайшли після того, як вона привернула увагу водія за допомогою жесту з TikTok.

Про це повідомляє NBC News.

Дівчина зникла 2 листопада. Через два дні до служби порятунку 911 надійшов дзвінок від водія авто, який випадково помітив її на задньому сидінні сріблястої Toyota, — вона просила допомоги жестами, що стали популярними в TikTok.

Дівчина показувала долоню, а потім згинала великий палець і стискала її в кулак. Цей жест, вигаданий Канадським жіночим фондом минулого року, означає «насильство вдома», «мені потрібна допомога» і «насильство в сім'ї». Щоб його показати треба:

  • підняти руку долонею до іншої людини;
  • вставити великий палець у долоню;
  • скласти пальці над великим пальцем.

Як саме дівчина зникла, невідомо. Після затримання чоловіка вона розповіла, що їздила з ним через штати Північна Кароліна, Теннессі, Кентуккі та Огайо.

Підозрюваному висунули звинувачення у незаконному позбавленні волі, а також зберіганні дитячої порнографії — у його телефоні знайшли знімки «неповнолітньої в сексуальній манері». Чоловіка утримують у виправному центрі округу Лорел під заставу $10 тисяч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: