fbpx
Сьогодні
Промо 12:15 18 Жов 2021

Як вибрати розмір кігурумі

Кігурумі – популярне рішення при виборі домашнього одягу. Ці прикольні комбінезони вільного крою виготовлені з м'якого флісу, завдяки чому не створюють дискомфорт для тіла і відмінно показують себе в експлуатації. Функціональність кігурумі незаперечна: у такому одязі можна спати, займатися домашніми справами, відпочивати, відвідувати вечірки і маскаради. Кігурумі носять і діти, і дорослі. У продажу є чимало моделей піжамок, що відрізняються дизайном, забарвленням, конструкцією. При виборі одягу цього типу слід орієнтуватися на дизайн комбінезона і якість його пошиття (переконайтеся в міцності і надійності тканини, швів, функціональності застібок). Але найважливішим критеріїв вибору кігурумі є розмір, адже навіть найкраща піжама, що не підходить вам за параметрами, навряд чи буде затребувана.

Як вибрати кігурумі за розміром? У продажу є моделі для власників різної статури. Важливо розуміти, що кігурумі не повинна щільно облягати тіло – це комбінезони вільного крою, тому сміливо можна купувати виріб на розмір більше – в ньому буде ще комфортніше. Піжама кігурумі дитяча, як і моделі для дорослих, не повинна бути занадто довгою, інакше в ній незручно ходити. Але і короткі моделі можуть заподіювати дискомфорт, наприклад, при зміні пози на сидячу вони занадто натягаються.

При виборі вироби орієнтуйтеся на розмірні сітки, представлені виробниками. Більшість виробів даної категорії Готується в Китаї і далеко не завжди заявлені параметри відповідають реальним. Якщо ви купуєте кігурумі українського виробництва, проблем зі збігом розмірів виникнути не повинно.

Стандартні розмірні сітки кігурумі

Розміри кігурумі в більшості випадків підбирають за зростом майбутнього власника. Для дорослих моделей піжам використовують такі позначення XL, L, М, S.

Дитячі розміри рідко маркують літерами. При виборі кігурумі для дитини орієнтуйтеся безпосередньо на зростання майбутнього володаря. Як правило, виробники розробляють моделі з різницею в 10 см.

Який розмір вибрати, якщо ваш зріст знаходиться на кордоні зазначених виробником розмірів? У разі купівлі кігурумі краще взяти ту модель, яка більше. Кігурумі має на увазі досить вільний крій. Але якщо ви віддаєте перевагу носити домашній одяг з засуканими рукавами і штанинами, не подобаються надто вільні і довгі речі – беріть виріб меншого розміру. В ширину кігурумі маленьким точно не буде!

Як дізнатися точний розмір сподобалася піжами

Якщо ви не довіряєте розмірним сіток і все ж сумніваєтеся в правильності вибору комбінезона за розміром кращим рішенням буде зв'язатися з продавцем і уточнити ваші заміри. Наприклад, в інтернет-магазині Kigurumki консультанти надають запитувану інформацію по телефону і допомагають зробити вибір розміру у відповідність з визначеними параметрами.

Не варто турбуватися про те, що ви не зможете знайти кігурумі потрібного розміру. Ці комбінезони досить просторі і вільні. В Україні вони є в продажу в самих різних розмірах. Не важко буде підібрати стильний яскравий домашній комбінезон навіть для досить великих чоловіків або для самих маленьких шанувальників японських піжам. Залишилося лише вивчити доступні до покупки моделі і знайти свій ідеальний образ. Який ви надаєте перевагу – поні, єдиноріг, панда, жираф, олень? Можливо, вам сподобаються герої мультфільмів Стіч і Беззубик? Носити кігурумі модно, зручно, прикольно. Будьте в тренді!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: