fbpx
Сьогодні
21:43 18 Жов 2021

Apple презентувала ноутбук MacBook Pro і третє покоління AirPods

Компанія Apple продемонструвала оновлений ноутбук MacBook Pro.

Трансляція презентації відбувалася в YouTube.

Він буде доступний у двох версіях — з дисплеями на 14 дюймів та на 16 дюймів.

Рамки екрану значно звузили, щоб розширити розмір дисплею. Також у ноутбуках буде FaceID і вони підтримуватимуть до 64 Гб оперативної пам'яті.

Розробники обіцяють і більший час їхньої роботи — до 21 години без зарядки.

Вартість ноутбуків становитиме 1 999$ та 2 499$ відповідно.

MacBook Pro

MacBook Pro

Крім того, компанія презентувала нову підписку на Apple Music під назвою Voice. Вона коштуватиме 4,99$ і дозволятиме керувати голосом асистентом Siri. Також презентували і нові кольори колонок HomePad mini.

Першою серйозною новинкою стали навушники AirPods 3. Ззовні вони будуть схожі на AirPods Pro, але без гумових насадок. Розробники обіцяють більш якісний звук, а також захист від води та поту. Також Apple показала і бездротову зарядку для навушників. Коштуватимуть вони 179$.

AirPods

Заряду акумулятора вистачає на 6 годин безперервного прослуховування музики. AirPods третього покоління підтримують "просторове аудіо" і об'ємний звук Dolby Atmos.

В компанії підкреслюють, що ще більше покращили якість роботи вбудованого в навушники мікрофона. Нова лінійка AirPods "має AAC-ELD чудовий мовний кодек, який забезпечує якість голосу у Full HD".

HomePod Mini

Apple оновила лінійку "розумних" колонок HomePod mini. До стандартного білого і чорного кольору додали синій, червоний і жовтий. Компанія не міняла "залізо" в колонці.

В даному випадку Apple конкурує з іншими відомими виробниками "розумних" колонок. "Розумні" динаміки Nest Mini від Google мають варіанти синього та оранжевого кольорів. Також є синя колонка Echo Dot від Amazon та деякі унікальні кольори на тему тварин пропонує серія Echo Dot Kids.

Нові різнобарвні колонки Apple коштують стільки ж, як і раніше — 99 дол, і будуть доступні для замовлення в листопаді.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: